måndag 5 juli 2010

Nygift och lycklig!


Här har ni mig igen! 2 dagar sedan jag blev äkta maka till min underbare man och ingen är nog lyckligare än jag :D Vårat bröllop blev verkligen en saga, allt från musiken till maten, till sermonin och inte minst festen! Vilken hejdundrande fest vi hade, något av det roligaste jag varit med om. Vi var bland de sista som lämnade festen och då hade vi dansat non-stop i 2 timmar :D
Att vakna upp dagen efter i den stora hotellsviten vid sidan av min man och till room-service och min vacka morgongåva var bara helt magiskt.
Jag blir så varm inombords när jag tänker på alla härliga vänner och familjemedlemmar som var med på att göra vår stora dag så fantastisk. Love you all!

Nu går det mesta tillbaka till vardagslunken :) Vi har semester denna veckan, men sen är det tillbaka till verkligheten innan den riktiga semestern och bröllopsresan startar i slutet av augusti. Längtar!

Nu ska jag i alla fall dela med mig lite på receptfronten igen, detta är ju trots allt en matblogg ;)
Idag har vi ätit härlig pastasås med tagliatelle, fort och enkelt precis som sommarmat ska va!
Receptet är från arla.se.

Du behöver (ca 3-4 port):
ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
Arla smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde

Gör så här:
Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.


5 kommentarer:

  1. Grattis! Visst är det underbart att gifta sig. Fast vi smet iväg till Thailand och gifte oss i ett buddistiskt tempel. Men man är i ett sånt lyckorus :-)
    Den där pastan är ju perfekt sommarlunch!

    SvaraRadera
  2. åååå.....stort grattis!!! Vilken underbar känsla!! Och vilken dag! Antar att ni hade det varmt och gott!!

    Den pastan tror jag att jag har testat någongång. Blev lite sugen på en repris nu...

    SvaraRadera
  3. Stort Grattis!!
    Vart bär det av på bröllopsresa?
    Stor Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis, grattis! Härligt med bröllop, hur de än sker, smet iväg gjorde även vi och slog till i all hemlighet. Hoppas ni får en härlig bröllopsresa.

    SvaraRadera