Nigellas macaroni cheese:
250 gram pasta
250 gram riven ost
150 gram tärnad kassler
2,5 dl kondenserad mjölk
2 ägg
salt
peppar
riven muskotnöt
Gör såhär:
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda under tiden den kondenserade mjölken, ägg, riven ost, salt, peppar och lite riven muskotnöt. Blanda den varma kokta pastan med kasslern och häll på gratängsåsen. Sätt in i ugnen på ca 220 grader i ca 20 min, tills den har fått fin färg och puttrar i formen.
Servera med en blandad sallad.
kondeserad mjölk -krämig, gräddig smak, men bara 8% fett!
Min lilla hjälpreda i köket <3>
Såhär gyllen och fin är den fãrdiga makaronilådan
En sallad gör måltiden fulländad!
Lucka 10 innehåller en ny rolig tävling!
SvaraRaderaDenna gången kan man vinna kakformar från Kakformar.se
http://www.bagerskan.se/2009/12/julkalendern-lucka-10.html
Kram Karin