torsdag 4 mars 2010

Hipp hurra, se vad jag har fått!




Tack snälla söta Penny för den fina awarden <3 Det känns så himla kul att bli uppskattad av andra duktiga matbloggare!
Nu tycker jag absolut ni ska kika in på Pennys blogg, där finns massor med smarriga recept och fina bilder vill jag lova:)

I morgon ska vi äta lax i vitvinsås och jag längtar redan! Recept och bilder kommer :) Ha nu en riktigt fin kväll!

1 kommentar:

  1. Tjenare Jenny ! Nu undrar du säkert varifrån och varför en person som jag dimper ner i din blogg så här från ovan, utan någon förvarning. Saken är den att jag damp ned på ditt köksbord av en så enkel anledning att du fanns som länk hos Malins mat, en blogg som jag följer med stort intresse, dels för att hon är en kollega, men framförallt för att hon är en ung och framsynt samt ärlig förespråkare för den goda gastronomin
    en bloggare som är aktiv och säkert aktiverar många andra genom sina kunskapsrika och inspirerande recept och skrivande. Då jag av den händelsen råkade titta in i din bloggvärld fann jag snabbt att du också delar ett intensivt intresse för mat och allt vad det innebär samt att du som jag är bofast i Norge och Oslo, det gjorde att jag nu då sitter här och skriver dessa rader till dig. Du har en fin blogg och ett intresse för maten som är sällsynt bland "vanligt" folk flest, tag gott vara på det du.

    SvaraRadera